Articles

Proveidors_India
Bharat: una oportunitat empresarial en ràpid creixement
El canvi de nom d'Índia a Bharat és un esdeveniment significatiu que reflecteix l'orgull i la riquesa de la cultura i la història d'aquesta nació mil·lenària. Aquest canvi no només celebra la identitat i les arrels profunes de la nació, sinó que també obre noves oportunitats per a les empreses que volen expandir-se a aquest mercat emergent.

imatge_article_manca-ma-obre
Manca de mà d'obra: una oportunitat per l'atracció de talent internacional?
L'Estat espanyol està realitzant una clara aposta per la incorporació de mà d'obra estrangera, buscant oferir marcs competitius en relació als nostres veïns europeus, facilitant així l'atracció de talent per part de les empreses locals. Aquest nou paradigma potencia la mobilitat no només a les grans corporacions, sinó també al nostre teixit empresarial, la petita i mitjana empresa catalana.

article_tunisia
Tunísia: una ubicació estratègica per a la inversió
Amb una posició geogràfica estratègica, capital humà altament qualificat, una infraestructura desenvolupada i un avantatjós arsenal jurídic en millora constant en termes d'incentius a la inversió, Tunísia aspira a convertir-se en pol industrial i tecnològic de la regió mediterrània.

imatge_article_startup
Nou marc jurídic mercantil per empreses emergents ("start-ups")
Des de la primera Llei de “Apoyo al emprendedor” de 2013 fins a les actuals Llei 18/2022 "Crea y Crece" del passat setembre, i la Llei 28/2022 “d’empreses emergents" (més coneguda com a "Llei de Start-ups") en vigor des de gener de 2023, cal dir que ha millorat molt el marc jurídic d'aquest tipus de companyies.

article_turquia_internacional
Turquia i el futur
Türkiye és una nació que ha enfrontat molts desafiaments al llarg de la seva història, però sempre ha emergit més fort i resistent. El terratrèmol recent que va castigar l'est de Türkiye, que va afectar 14 milions de persones, s'ha sumat a aquests desafiaments.