Entrevista
Jordi Ballbé

"El valor afegit d'Enjoy Travel Group és el tracte proper cap a cada client juntament amb un ampli ventall de productes, sobretot pel client corporatiu"
1. Què és Enjoy Travel Group?

Enjoy Travel Group (ETG) és un operador turístic que va néixer fa 21 anys a Sant Cugat amb l'objectiu de vendre serveis vacacionals a Cuba. Amb els anys, l'empresa ha anat evolucionant oferint altres unitats de negoci: Accessible, LGBTI, Luxury, Esportiu i sobre tot l'àrea corporativa/MICE per poder atendre les necessitats del client d'empresa que vol viatjar a Cuba. Des de fa 15 mesos, ETG gestiona una operació charter entre Mèxic i Cuba amb 13 vols setmanals, a més d'un vol domèstic a Cuba. I a partir del 29 de juny afegirà un altra operació aèrea entre Barcelona i L'Habana que ens ha donat un altra dimensió a l'hora de poder oferir serveis integrals cap a l'illa.

2. Quin és el seu valor afegit?

El valor afegit d'Enjoy Travel Group és el tracte proper cap a cada client juntament amb un ampli ventall de productes, sobretot pel client corporatiu, començant a l'origen i seguint a la destinació. Tenim oficina pròpia a Cuba que pot arribar a preparar tot tipus d’itineraris tant de lleure com professionals, i fins i tot elaborar una agenda de reunions al més alt nivell per a qualsevol sector professional que es requereixi. Tenim els contactes i sabem com arribar a les persones que decideixen.

3. Com contribueix Enjoy Travel Group a la internacionalització de les empreses catalanes?
Enjoy Travel Group és una empresa amb ADN català i amb visió i missió internacionals, amb oficines tant a Europa com a LATAM i sobre tot amb professionals majoritariament cubans i catalans que fan que a l'hora de ajudar a empreses catalanes a l'internacionalitzció, sobre tot a Cuba, sigui tot molt més fácil. La nostra experiència a l’illa és àmplia i amb molta capilarització, i això fa que les empreses puguin assolir els seus objectius de manera més senzilla. 

Qualsevol soci de la Cambra que faci servir els nostres serveis rebrà un 10% de bonificació. Cal indicar a l'hora de fer les reserves que és soci de la Cambra.

JORDI_BALLBE
Jordi Ballbé
President d'Enjoy Travel Group