Entrevista
Flavio Soares

"El coneixement del mercat tant nacional com internacional, en més de 50 països, és el factor significatiu i que permet a INLEA prestar serveis utilitzant les eines tecnològiques adequades per a cada client"
1. Què és INLEA LEGAL?

INLEA LEGAL és una “legal and techboutique” de serveis legals de IP, dret informàtic/tecnologia i business especialitzada en l’assessorament d’empreses en els seus procés d’expansió internacional. INLEA LEGAL pertany a INLEA GRUP, un grup d'empreses que es va crear per plantejar una innovadora forma de prestar serveis a Catalunya per empreses de Californià i d’altres països. Aquesta experiència, amb el coneixement local dels nostres socis a Silicon Valley, ens permet oferir un punt més als nostres serveis amb uniformitat, transparència, creativitat i cost-effective per els nostres clients. A més, a través del outsourcing de consultors, INLEA acompanya a les empreses en el procés d’implantació dels seus serveis en l' USA,  EMEA i LATAM.

En aquest moments de canvi de model econòmic transaccional cap per model relacional amb la penetració de l’economia digital, es a dir, dels actius digitals o digital assets com forma de transmissió de riquesa, des de INLEA es fomenta l’idea de l’explotació d’aquests actius de drets propietat intel·lectual/industrial a través de les noves tecnologies i llicencies internacionals de diverses natura.

2. Quin és el valor afegit?

Considerant que tots els negocis avui incorporen en la seva essència una branca de tecnologia, comptem amb els nostres socis a USA/Califòrnia per la consultoria tècnica informàtica, vinculada a la part legal i a també la divisió de consultoria de negoci a Barcelona que ens permet oferir serveis en 3 àrees distintes amb una mateixa opinió i solució. És aquesta plataforma que marca la diferència.

No obstant, opino que l’equip humà, la seva experiència i coneixement del mercat tant nacional com internacional, en més de 50 països, és el factor significatiu i que permet a INLEA prestar serveis utilitzant les eines tecnològiques adequades per a cada client segons el mercat de destí en el que hi tindrem el seu equip amb el nostre suport.

Aquest valor afegit que ofereix INLEA està consolidat amb suport de professionals locals, contrastats i fonamentals per desenvolupament suau i efectiu en el nou mercat.

3. Com contribueix INLEA LEGAL a la internacionalització de les empreses?
Sota la nostra opinió, l’aportació del coneixement de més de 35 anys en diferents països ens permet generar una bona relació de confiança amb tots els nostres clients. Sobre tot, i darrerament, la part de business unit i assessorament informàtic es troben molt actius amb els nostres clients ajudant en diversos projectes, des de Catalunya i per Catalunya, en l’àmbit de metavers, AI i tokenizació de negocis utilitzant el blockchain, amb el suport legal necessari per el launching de seus negocis internacionals. 

Hem de dir que l’arribada i implantació de nous models de negocis basats en l’ús d’ aplicacions informàtiques legalment suportats per drets i llicencies d’actius digitals per negocis de tota mena es la nostre principal característica per la i col·laboració amb i per les empreses sòcies de la Cambra.

 

Tot això des de la comprensió de les necessitats de cada empresa i des de el respecte de les seves prioritats.

FLAVIO_SOARES
Flavio Soares
Soci Director - Head  IP/ICT & International